Video brengt uw verhaal

Video is een krachtig middel binnen contentstrategie voor o.a sociale media of voor uw website. Het laat toe om verhalen te vertellen, een sfeer en identiteit te creëren. Videoverhalen hebben een veel sterkere impact dan koud geserveerde data.

Wilt u meer volgers op uw sociale media kanalen en meer stroom en storm naar uw website? Dan is het interessant om te weten wat begrippen als defense content en offence content strategisch met zich meebrengen. En wat de gevolgen daarvan zijn.

Uw bedrijfscultuur als verkoopsargument

De werkelijkheid wil, dat het verschil tussen defence en offence onvoldoende is gekend of dat men niet er bewust van is.

Offence content viseert niet alleen uw klanten maar geeft extra info omtrent een aantal identiteitsversterkende items die blijk geven van uw bedrijfscultuur. Denk bijvoorbeeld aan een eventvideo, een teambuildingdag met collega’s, kennis vrijgeven over bepaalde topics uit jouw branche of aan een video omtrent uw product of dienst. Content dus zonder daar specifieke “verkoop” aan te koppelen.

Defense content is van langere duur

Defense content is duidelijke content, ze beschrijft wat u doet en welke meerwaarde u te bieden heeft voor uw klanten.
U motiveert uw klanten om bij u aan te kloppen.
Defense content legt de DNA-structuur van uw organisatie bloot. Het omvat de essentie van uw zaak en is daarom content van lange duur. Defense content kan je in meerdere vormen van digitale marketing gebruiken zoals uw website en emailmarketing.

Een Siamese tweeling

We kunnen dus zeggen dat defence- en offence content haast een must is binnen een contentstrategie. Er gaat dus heel wat potentieel verloren als u deze strategie niet toepast. Gebruik dus beide “soorten” content afwisselend.

Een Video Business Card is goede defence content!

Een voorbeeld van goede Defense Content is een Video Business Card. U brengt een overtuigend verhaal dat blijft hangen. Mensen nemen nu eenmaal graag verhalen mee. Daarom is dit de geknipte video voor bijvoorbeeld de homepage van uw website.

Hoe doen wij dit bij onze klanten?

Pixville bezit ruime expertise om: inzetbare videocontent te brengen op het allerhoogste niveau. Onze videostrategie bepalen wij rond de eerder aangehaalde begrippen: Defence en Offence Content.

Geeft uw huidige en toekomstige klanten een blik in het hart van uw bedrijf