Video tips

Een productvideo op een e-commerce website?

📺 Een productvideo op een e-commerce website

In een eerdere post hadden we het al over de voordelen van het gebruik van video op je homepage. Maar een video kan ook perfect gebruikt worden om een woordje uitleg te geven over je producten.

Meer en meer e-commerce spelers kiezen hier voor. Een product video kan gebruikt worden bij elk product, maar als je maar één product verkoopt, kun je deze ook perfect op je homepage plaatsen.

De mogelijkheden met productvideo’s zijn enorm. Je kunt straight to the point je product beschrijven, er entertainment insteken of simpelweg uitleggen hoe je het gebruikt. Ook testimonials kunnen een optie zijn.

  coolblue-contentmarketing

  💣Vertel een verhaal

  Zonder context brengen product video’s vaak weinig bij. Je zal deze video’s dan vaak ook enkel gebruiken op je website.

  Zorg ervoor dat je een verhaal vertelt en dat de filmpjes bij de stijl van je bedrijf passen. Wist je trouwens de how to’ video’s ontzettend populair zijn en heel vaak bekeken worden? Doe er je voordeel mee!

   🔌 Kort en krachtig

   Ook hier kunnen we stellen: less is more. Maak je video’s niet te lang. Mensen willen snel weten wat producten te bieden hebben of hoe ze werken.

   Houd het simpel en houd je video’s bij voorkeur korter dan een minuut.

    pixville-kort en krachtig

    Explainer video’s vergroten het vertrouwen

    Een product of dienst dat je gepresenteerd ziet worden, geeft je meer vertrouwen. Je komt geloofwaardig over en toont overduidelijk dat je product werkt. Heel wat mensen zijn geneigd om sneller te kopen, na het bekijken van een explainer video. Wij hebben weet van resultaten die 96% procent hoger lagen, dan enkel een productbeschrijving en een foto. 

    Zo een kans wil je toch niet laten liggen?

     Video Business Card
     Video

     Business Card

     Video

     Video
     Business Card

     De “Video Business Card” is het digitale naamkaartje van je bedrijf en is ontworpen om resultaten te behalen.

     Platforms
     Video

     Platforms

     Video

     Video
     Platforms

     Bespaar tijd via een op maat gemaakte opleidingsplatform voor je klanten of personeel. Kennis online delen maakt het mogelijk om overal en altijd in te loggen en te kijken.

     Animatie
     Video

     Animatie

     Video

     Video
     Animatie

     Met een animatie video slaag je er perfect in je product of dienst voor te stellen. Onze animatie video’s worden op maat gemaakt en sluiten perfect aan bij je merk en imago.

     Content
     Video

     Content

     Video

     Video
     Content

     Bij Pixville kennen we de ​“kracht van video” op een bedrijf en geloven daarom dat video content anno 2018 al een deel van je marketing strategie zou moeten zijn.