Video tips, Video marketing

Video op je homepage?

Waarom bedrijfsvideo een plaats verdient op je homepage?

Heb je net een bedrijfsvideo laten maken, dan wil je deze natuurlijk optimaal inzetten. Eén advies dat we altijd geven is: zet uw video op de eerste pagina van je website.

Waarom?
Omdat je met een video op een snelle, makkelijke en begrijpbare manier uitlegt waar je zaak voor staat, wat je doet en vooral wat het product of de dienst voor de (potentiële) klant kan betekenen.
Onze explainer video of Video Business Cards” zijn hier perfect geschikt voor.
Met een bedrijfsvideo kun je op een overtuigende manier je visie en troeven overbrengen, dus waarom zou je nog opteren voor alleen geschreven tekst? Mensen bekijken veel liever een video!

  1 Ttz1Bae8Df Rnvbyyxqhga

  Snel, efficiënt en overtuigend

  De wereld wordt steeds sneller, er zijn steeds meer impulsen en minder tijd. Mensen zitten echt niet te wachten op lange teksten. Op een snelle manier willen ze zoveel mogelijk te weten komen over je bedrijf. Jouw video biedt je die mogelijkheden. Met video krijg je hun aandacht en kan je deze ook langer vasthouden. Je verhoogt de kans dat de bezoeker jouw product of dienst leert kennen een heel stuk.

   20120327162748 1 0

   Moet je alle tekst laten vallen?

   Wil dit dan zeggen dat je helemaal geen teksten meer op je website moet plaatsen? Nee, natuurlijk niet. Voor de vindbaarheid van je website in Google zijn goede SEO teksten nog steeds ontzettend belangrijk. Ga dus voor de combinatie van beide. Ga je slim om met video en teksten op je website, dan scoort je website op alle mogelijke vlakken.

    Video Business Card
    Video

    Business Card

    Video

    Video
    Business Card

    De “Video Business Card” is het digitale naamkaartje van je bedrijf en stimuleert de verkoop.

    Platforms
    Video

    Platforms

    Video

    Video
    Platforms

    Bespaar tijd via een op maat gemaakte opleidingsplatform voor je klanten of personeel. Kennis online delen maakt het mogelijk om overal en altijd in te loggen en te kijken.

    Animatie
    Video

    Animatie

    Video

    Video
    Animatie

    Met een animatie video slaag je er perfect in je product of dienst voor te stellen. Onze animatie video’s worden op maat gemaakt en sluiten perfect aan bij je merk en imago.

    Video Content
    Video

    Content

    Video

    Video
    Content

    Bij Pixville kennen we de ​“kracht van video” op een bedrijf en geloven daarom dat video content anno 2018 al een deel van je marketing strategie zou moeten zijn.