WAAR WIJ GOED IN ZIJN

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Videostrategie

Het is voor elke ondernemer van belang om een doelstelling voor ogen te hebben. Zeker als u met video wilt scoren. Pixville zet u steevast op weg naar een professionele videostrategie.
Wij maken het verschil dankzij onze jarenlange expertise.

 

Videoproductie

Pixville ontwerpt en produceert uw communicatie- en marketingvideo met sprankelende content. Artistiek en technisch leveren wij hoogstaand werk af dit van animatie tot productvideo.

Videodistributie

Hoe een video gericht verspreiden? Wij adviseren u voor een meer efficiënt gebruik om de juiste doelgroep online te bereiken.
Dit is minstens even belangrijk als de video zelf!

Wat maakt ons anders?

Doortastend en doelbewust te werk gaan

Pixville is een videoproductiehuis van het brede type.
Wij werken
 doortastend en doelbewust. In dit perspectief creëren we voor uw bedrijf of organisatie een beeldvorming met slagkracht. Wij richten ons specifiek op het overbrengen van boodschappen via video. The medium is the message. Maar daarnaast buigen wij ons ook over de inhoud van boodschappen. Tevens ontrafelen wij de maatschappelijke mediakanalen en bezitten wij de expertise om elke videoboodschap te laten landen bij de juiste doelgroep. 

 

 

 

Onze visie

 Authenciteit wekt vertrouwen

Elk bedrijf produceert zijn eigen verhalen. Verhalen rond uw product of dienst maken uw bedrijf of organisatie menselijk en aantrekkelijk. Video schept zo een sfeer van vertrouwen. Pixville ondersteunt uw visuele en inhoudelijke communicatie.

 

 

 

Project in gedachten?

Contactformulier